Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Брайан Кренстон заступився за Спейсі та Вайнштейна

Брайан Кренстон заступився за Спейсі та Вайнштейна

multikino.com, 16.11.2017 05:00, (прочит: 1211 раз, коментовано: 0 раз)

Які аргументи?


Зірка серіалу «У всі тяжкі» Брайан Кренстон заявив в інтерв'ю з BBC, що обидва чоловіки повинні отримати другий шанс і можливість покаятися в скоєному.

"Ми зобов'язані далі обговорювати цю тему. Не можна просто відмахнутися від них зі словами "Ідіть до чорта, тримайтеся від нас подалі і загнивайте в цьому пеклі до кінця своїх днів". Давайте не будемо вести себе так, будемо вище цього. Давайте дамо шанс тим, хто здатний виправитися, пережити свої проблеми і повернути собі гідність і повагу інших. Мені здається, це цілком можливо", - говорить Кренстон.

"Звичайно, буде потрібно час, щоб суспільство пробачило їх, а вони зі свого боку повинні щиро покаятися. Необхідно усвідомлення того, що вони зіткнулися з глибокою психологічною та емоційною проблемою, на виправлення якої підуть роки. Якщо їм вдасться показати нам, що вони виконали роботу над собою, дійсно жалкують про скоєне, готові виправитися і не збираються виправдовувати свої дії, але просять вибачення, то, можливо, вони отримають другий шанс".

В даний час Спейсі і Вайштейн проходять курс лікування від «сексуальної залежності» в реабілітаційному центрі Meadows недалеко від міста Фінікс.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Брайан Кренстон