Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка

Зірка "Гри престолів" зіграє у біографічній драмі про письменника

multikino.com, 08.11.2017 01:10, (прочит: 1121 раз, коментовано: 0 раз)

Ліна Хіді вже підписує контракт


Так як Гра престолів помалу наближається до завершення, актори з серіалу починають з'являтися в великих проектах.

Наприклад, Ліна Хіді з'явиться в біографічній стрічці про письменника: "Банківський рахунок містера Тода" - це кінобіографія (з елементами анімації) шотландського письменника Кеннета Грема, який написав знаменитий роман "Вітер у вербах".

Фільм розповість про відносини Грема з його родиною: дружиною Елсі і маленьким сином Аластером, який боровся з невиліковною хворобою.

Саме для свого сина Кеннет Грем, звичайний банківський службовець, і почав складати і записувати розповіді про містера Тоді (Жабу), які лягли в основу книги "Вітер у вербах", виданої в 1908 році і принесла автору світову популярність.

У 1920 році Аластер кинувся під поїзд, що стало величезним ударом для письменника і ще більше віддалило його від дружини, з якою і раніше було мало спільного. За допомогою комп'ютерної анімації автори фільму планують включити в сюжет персонажів роману "Вітер у вербах", зокрема містера Тода.

Партію самого Кеннета Грема спочатку збирався виконати Едріан Броуді, однак тепер в головній ролі значиться Тобі Кеббелл. Реліз заплановано на 2018 рік.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ліна Хіді