Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Через секс-скандал зі Спейсі оголосили про закінчення

Через секс-скандал зі Спейсі оголосили про закінчення "Карткового будиночку"

multikino.com, 31.10.2017 22:25, (прочит: 1314 раз, коментовано: 0 раз)

Шість сезонів і кінець


Напередодні в Голлівуді спалахнув ще один секс-скандал: актор Ентоні Реп звинуватив Кевіна Спейсі в домаганнях 30 років тому. Ця заява стала причиною того, що Кевін опублікував у своєму Твіттері визнання - він гей, мав стосунки і з чоловіками, і з жінками, але залишок свого життя вирішив провести саме люблячи чоловіків. Хоча Спейсі і заявив, що не пам'ятає домагань до Реппа, він вибачився і явно сподівався, що на цьому скандал закінчився, але Голлівуд нічого не прощає.

Так, вже сьогодні стрімінговий сервіс Netflix опублікував інформацію про те, що вони закриють серіал "Картковий будиночок" після виходу в ефір шостого сезону в 2018 році.

"Компанії Media Rights Capital і Netflix глибоко стурбовані тим, що ми дізналися про Кевіна Спейсі. Після публікації цієї історії представники обох наших компаній вирушили на знімальний майданчик серіалу в Балтімор, щоб упевнитися, що всі члени команди почуваються в безпеці. Кевін Спейсі зараз не працює на знімальному майданчику", - розповіли представники Netflix.

Серіал "Картковий будиночок" виходить на Netflix з 2013 року. Режисером проекту є Девід Фінчер. Спейсі грає в серіалі президента Сполучених Штатів Френка Андервуда, а роль його дружини Клер виконує актриса Робін Райт. Над деякими епізодами серіалу працювала відома польська режисер Агнешка Холланд.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Кевін Спейсі, Картковий будиночок