Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка

Зірка "Зоряних війн" зіграє у новому фільму Спайка Лі

multikino.com, 30.10.2017 08:00, (прочит: 695 раз, коментовано: 0 раз)

Продюсером виступить Джордан Піл


Головна роль в картині дісталася синові Дензела Вашингтона, Джону Девіду Вашингтону. Він виконає роль Рона Столлуорта - чорношкірого поліцейського, який "вліз" до лав ку-клукс-клану.

Адам Драйвер перетвориться в його соратника Фліпа - поліцейського-єврея, який працює під прикриттям і вважається одним з кращих співробітників правоохоронних органів Колорадо-Спрінгс.

За сюжетом в 1978 році детектив з Колорадо-Спрінгс, штат Колорадо, вступив до лав місцевого підрозділу ку-клукс-клану, відповівши на оголошення в місцевій газеті. Столлуорт, афроамериканець, не просто став членом клану, але і успішно пробрався по кар'єрних сходах до посади керівника місцевого відділення. Він упродовж багатьох років прикидався расистом і встиг зібрати значні обсяги відомостей про дії та плани клану. З соратниками він спілкувався по телефону або в листуванні, а якщо потрібно з'явитися особисто, відправляв замість себе білого колегу. Працюючи під прикриттям, Столлуорт зміг зірвати кілька планів расистського угруповання.

Серед продюсерів Джейсон Блум, Шон МакКіттрік, Реймонд Менсфілд, Шон Реддік і Едвард Х. Хемм-молодший. Основою для фільму послужила книга 2014 «Чорний клановець». Для екрану її адаптували Чарлі Уочтел, Девід Рабіновіц, Спайк Лі і Кевін Уіллмонт.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Адам Драйвер