Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Оголосили рейтинг найбільш неприбуткових акторів

Оголосили рейтинг найбільш неприбуткових акторів

multikino.com, 26.10.2017 23:45, (прочит: 1954 раз, коментовано: 0 раз)

Вгадайте, хто його очолив?


Список оголосив журнал Variety, переглянувши доходи акторів за 37 років - з 1980 по 2017 рік. Спершу редакція визначила прибуткових акторів: на першому місці опинився Еміліо Естевес, а ось замкнули рейтинг, ставши самими неприбутковими, Бред Пітт і Джоні Депп.

У трійці лідерів рейтингу Variety Естевес (син Мартіна Шина і рідний брат Чарлі Шина) - актор, на кожен долар, витрачений на зйомки фільмів з ним, приніс студіям 6,7 доларів. Глядачам Еміліо Естевес знаком за фільмами "Клуб "Сніданок", "Молоді стрілки", "Стеження".

Друге місце в списку зайняв Жан-Клод ван Дамм ($ 4,20 на кожен витрачений долар), а замкнув трійку лідерів, незважаючи на всі скандали в кар'єрі, Мел Гібсон - фільми з ним на кожен долар бюджету дають 3,5 доларів касових зборів.

Найбільш неприбутковими акторами виявилися Бред Пітт: фільми з цим актором збирають в середньому 10 центів на кожен витрачений долар. "Срібло" трійки найгірших - у Джонні Деппа (20 центів), а "бронзу" найнеприбутковіших поділили відразу два актори - Роберт де Ніро і Х'ю Джекман (по 25 центів).





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

неприбуткові актори