Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Наташа Мальте звинуватила Вайнштейна у груповому згвалтуванні

Наташа Мальте звинуватила Вайнштейна у груповому згвалтуванні

multikino.com, 26.10.2017 22:25, (прочит: 1419 раз, коментовано: 0 раз)

Цікаво, що робитиме з цими всіма звинуваченнями режисер?


Як повідомляє видання The Wrap, до полку постраждалих від Вайнштейна приєдналася Наташа Мальті, зірка фільмів "Бладрейн 2: Звільнення", "Бладрейн 3", "Електра", а також серіалів "Мертва зона" і "Грань".

За словами актриси, вона познайомилася з Вайнштейном на церемонії вручення премій BAFTA Awards в 2008 році. Тієї ж ночі він прийшов в її номер і примусив до заняття сексом.

"Він увійшов в мій номер, зняв штани і сів на ліжко. Потім став розповідати про багатьох найвідоміших актрис, які переспали з ним. Сказав, що дасть мені роль в своєму фільмі, якщо я зроблю те ж саме. Ми сиділи на ліжку, говорили, а потім він раптово повернув мене на спину і увійшов в мене. При цьому він не використовував презерватив. Але він не скінчив в мене. Це було жахливо", - поскаржилася Мальті.

За словами актриси, після повернення в Лос-Анджелес Харві Вайнштейн запросив її в готель Peninsula, щоб "обговорити участь в мюзиклі під назвою "Дев'ять".

"Коли я увійшла в номер, там була ще одна жінка. Вона зняла з Харві одержу і почала займатися з ним оральним сексом. Харві сказав мені, щоб я приєднувалася. Я відмовилася. А він і та жінка сміялися наді мною", - додала Мальті .

Нагадаємо, що Харві Вайнштейн був викритий у сексуальних домаганнях багатьма відомими актрисами.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Наташа Мальте