Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Три супергеройських серіали від Marvel

Три супергеройських серіали від Marvel

multikino.com, 18.10.2017 17:38, (прочит: 259 раз, коментовано: 0 раз)

Ви не зможете відірватися від екранів!


Всесвіт Marvel останнім часом приносить сюрпризи своїм фанатам не тільки у вигляді таких яскравих фантастичних блокбастерів як Люди Ікс, Месники, Дедпул або Правоохоронці Галактики, а й у вигляді серіалів про супергероїв, деякі з яких продовжує відразу на кілька сезонів вперед.

Так що якщо ви втомилися проживати час від одного фільму всесвіту в кінотеатрі до іншого, пора сідати за багатосерійки, які, повірте, зовсім не поступаються ні якістю, ні екшеном.

Шибайголова

Цей серіал ось-ось вийде на екрани вже з третім сезоном, тому у вас є час переглянути попередні два, а третій дивитися онлайн вже знаючи хід розповіді. Ми ж нагадаємо, про що буде йти мова. Так, на екран повернеться Чарлі Кокс, Розаріо Доусон і інші, щоб продовжити історію Метта, який через нещасний випадок повністю осліп. Хлопець вирішує не опускати руки і починає постійні тренування, щоб змінитися і вчитися жити в нових умовах. Зовсім скоро Метту вдається повернутися в форму незважаючи на відсутність зору і він починає боротися зі злом, відшукуючи і караючи злочинців. Але одного разу йому доведеться зіткнутися з людиною, яку практично неможливо перемогти. Невже Метт відмовиться від затії або ж у нього є власний, хитрий план?

Втікачі

А ось цей серіал, як і Шибайголова, схоже має всі шанси на продовження, хоча шанувальники Marvel ще не бачили його на власні очі. Так, серіал за мотивами коміксів про підлітків, які одного разу дізнаються, що їхні батьки - члени суспільства лиходіїв, іменованого «Прайд». Друзі організовують власне угруповання «Втікачі» і кожен з них - талант в світі супергероїв. Наприклад, Гертруда здатна телепатично спілкуватися з живими тваринами, а Ніко, незважаючи на всі підліткові проблеми, дочка чарівників, яка легко може переплюнути талантами батька і матір.

Надлюди

Багато хто чекав прем'єру цього серіалу від Marvel багато в чому через Айвана Реона, відомого за роллю Рамсі Болтона в серіалі «Гра престолів», і, хоча тут Реон не збирається продовжувати тісне спілкування з псами, дивитися є на що. Надлюди або Нелюди - це члени королівського роду з надздібностями і тепер, щоб вижити і зберегти сім'ю, їм доводиться втікати і рятуватися від військового перевороту в рідній країні. Знайшовши притулок і будучи в безпеці вони починають планувати як врятувати людство від великої загрози.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

серіали