Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Малобюджетний фільм жахів

Малобюджетний фільм жахів "переплюнув" "Того, що біжить по лезу 2049"

multikino.com, 16.10.2017 01:10, (прочит: 1488 раз, коментовано: 0 раз)

Дивовижні новини з прокату


Фільм жахів "Щасливого дня смерті" позбавив картину "Той, що біжить по лезу 2049" лідерства в американському прокаті. Стрічка стартувала з результатом 26,5 мільйона доларів, і вже встигла окупити в кілька разів свій скромний виробничий бюджет, який оцінюється всього а 4,8 мільйона доларів.

А ось сиквел від Дені Вільнева вже назвали провальним незважаючи на рецензії критиків, які називають стрічку шедевральною. За минулі вихідні фільм зібрав в домашньому прокаті лише 15,1 мільйона доларів. Світові збори проекту досягли 158,5 мільйона доларів, що при виробничому бюджеті в 150 мільйонів доларів означає в перспективі збитки для Sony Pictures і Warner Bros, в десятки мільйонів доларів.

Третє місце зайняв ще один дебютант - фільм "Іноземець", в якому головні ролі зіграли Джекі Чан і Пірс Броснан. Його прем'єрні збори в Північній Америці склали 12,8 мільйона доларів. Світові збори перевищили 100 мільйонів доларів. Бюджет цієї картини - 35 мільйонів доларів, тому прокат вже можна вважати цілком успішним.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Той, що біжить по лезу 2049