Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Режисер

Режисер "Пасажирів" створить серіал за книгою "Чорний вікінг"

multikino.com, 15.10.2017 07:00, (прочит: 740 раз, коментовано: 0 раз)

Деталі практично невідомі


Paramount і кінокомпанія Anonymous Content адаптують роман ісландського письменника Бергсвейна Біргіссон «Чорний вікінг» для телебачення. Норвезький постановник Мортен Тільдум («Гра в імітацію», «Пасажири») займе режисерське крісло і спродюсує проект.

Книга, яка вийшла в 2013 році, стала результатом досліджень професора нордистики і північноєвропейської літератури Біргіссона, який хотів з'ясувати історію свого далекого предка Гермунда Хельярскінна, одного з наймогутніших вікінгів в Скандинавії, чия історія майже не збереглася. Роки, проведені в пошуках правди про родича, привели до публікації документального роману «Чорний вікінг».

У середньовічному манускрипті «Книга поселень», де вказані ісландські поселення IX і X століть, Гермунд, син норвезького короля Хьyoра Хальфарсона, описується як «благородний з поселенців». Він подорожував по країні з особистим загоном з 80 озброєних людей і володів величезною кількістю рабів. Незважаючи на славу і багатство, історія зберегла лише кілька міфів і уривчасті згадки.

Нещодавно Тільдум поставив пілотний епізод серіалу «Джек Райан» з Джоном Красінскі, нової адаптації шпигунських трилерів Тома Кленсі.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Чорний вікінг