Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Focus Features опублікували синопсис фільму

Focus Features опублікували синопсис фільму "Примарна нитка"

multikino.com, 14.10.2017 22:25, (прочит: 792 раз, коментовано: 0 раз)

Дуже вчасно, адже прем'єра вже у грудні!


Картина Пола Томаса Андерсона ( «Нафта», «Майстер») з Деніелом Дей-Льюїсом, який планує завершити свою акторську кар'єру після виходу цього фільму, з'явиться на екранах вже 25 грудня.

Дія «Примарної нитки» розгортається в Британії зразка 1950-х років і присвячено життю за лаштунками лондонській індустрії моди. Чарльз Джеймс (Деніел Дей-Льюїс) - успішний американський кутюр'є, якого відрізняє не тільки блискучий талант, а й досить складний характер. Він відноситься до своїх робіт як до творів мистецтва, опрацьовуючи, удосконалюючи і видозмінюючи різні деталі. Поступово слава про видатного кутюр'є розноситься далеко за межі його рідного Нью-Йорка. Незабаром талановитому модельєрові надається можливість попрацювати для еліти британського суспільства і членів королівської сім'ї.

В акторському складі також значаться Леслі Менвіль ( «Малефісент»), Камілла Ратерфорд ( «Поїзд на Дарджилінг»), Вікі Кріпс ( «Найнебезпечніша людина»), Берн Коллако ( «Чудо-Жінка»), Джейн Перрі ( «Війна світів Z »), Піп Філліпс (« Меч короля Артура ») та інші.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Примарна нитка