Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Батько нареченої" може скоро повернутись на екрани

multikino.com, 13.10.2017 23:40, (прочит: 779 раз, коментовано: 0 раз)

А ви пригадуєте ці два яскрави і смішних фільми?


Несподівані новини, зважаючи на те, що перший фільм вийшов у 1991 році, однак вже з'явились чутки, що франшиза Стіва Мартіна може отримати третій фільм.

Джордж Ньюберн, який зіграв Брайана Маккензі в перших двох фільмах, підтвердив, що сценарій для третього фільму існує. 

"Чарльз Шейр написав скрипт. Я знаю, що там є скрипт", - сказав Ньюберн. "Я не знаю, наскільки швидко це стане відомо на загал, але також мені відомо, що у фільм повернеться більша частина касту, тож єдине, про що нам залишається цікавитись, так це те, що відбудеться у третьому фільмі".

Перший "Батько нареченої" став чи не найбільш касовою комедією у 2991 році. Фільм про батька, якому дуже важко видати донечку заміж, отримав продовження у 1995 році - за сюжетом донька і матір одночасно вагітніють, тож стривоженим татусеві й зятеві додається клопотів.

Ньюрберн не підтверджує чутки про 3 фільм, але й не спростовує: режисер заявив, що думав про продовження, в кому Енні та Брайан переїхали в Бостон з Каліфорнії з їх дитиною на роботу. Але зараз? "Я думаю, що Брайан Маккензі, ймовірно, буде дідусем", - сказав Ньюберн. "У них був хлопчик, тому він, напевно, мав би чим займатися".



 





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Батько нареченої