Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Трейлер восьмого епізоду

Трейлер восьмого епізоду "Зоряних війн" перегнав рекорд сьомого

multikino.com, 13.10.2017 23:00, (прочит: 1338 раз, коментовано: 0 раз)

Що принесе нам восьмий епізод?


Фінальний трейлер фільму "Зоряні війни 8: Останні джедаї" подивилися на різних платформах 120 мільйонів разів і з них тільки на офіційному каналі проекту в YouTube було зафіксовано понад 24 мільйонів переглядів.

У фінального трейлера фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" за той же період було лише 21,8 мільйона переглядів.

Крім того, аналітики підрахували: в Twitter було зафіксовано понад 242 тисяч постів, що мають відношення до фільму "Зоряні війни 8: Останні джедаї".

У перші 24 години сервери найбільших продавців квитків в Північній Америці працювали з великими перебоями через величезне число запитів. Точних даних по рівню продажів поки немає, але експерти вважають, що він істотно вищий, ніж у фільму "Ізгой-один: Зоряні Війни. Історії".

Восьмий епізод "Зоряних воєн" буде представлений глядачам в середині грудня 2017 року. У ньому знімалися Донал Глісон, Том Харді, Дейзі Рідлі, Біллі Лурд, Гвендолін Крісті, Енді Серкіс, Джозеф Гордон-Левітт, Марк Хемілл, Оскар Айзек, Керрі Фішер та інші актори.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Зоряні війни: Останні джедаї