Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі фільми цього року, які ви могли не бачити

Кращі фільми цього року, які ви могли не бачити

multikino.com, 13.10.2017 12:14, (прочит: 678 раз, коментовано: 0 раз)

Якщо якась стрічка обійшла вашу увагу, потрібно негайно виправляти ситуацію!


Якраз перед осіннім сезоном, коли на екрани виходить найбільше фільмів, які націлені на нагороди Кіноакадемії, саме час згадати, чим балували нас режисери навесні і влітку цього року. Які фільми 2017 роки ми випустили з уваги, перегляд яких відклали на «потім» (і абсолютно даремно)? Згадуємо і йдемо насолоджуватися гарними стрічками.

Дружина доглядача зоопарку

Неймовірно зворушливий і сильний фільм, заснований на реальних подіях розповість про часи Другої світової війни в Польщі. Жабинські Ян та Антоніна - власники великого зоопарку в Варшаві, куди в мирний час з'їжджалися гості з усієї Європи, але зараз, коли навколо бомбардування і гоніння невинних людей, пара розуміє, що повинна рятувати не тільки тварин. У підвалах зоопарку Ян і Тоня примудрилися переховати сотні євреїв і допомогти їм вибратися з Польщі, але ситуація стає напруженою, коли до пари починає учащати великий нацистський чиновник, який закохався в Тоню. У головній ролі - одна з кращих голлівудських актрис, красуня Джессіка Честейн, і ми не здивуємося, якщо за цю роль її відзначать Золотим глобусом або премією БАФТА!

Логан

Вже те, що цей фільм для Х'ю Джекмана в ролі Россомахи повинен стати останнім в світі Людей Ікс, мало б погнати вас в кінотеатри. Але, якщо ви все ще не насолодилися переглядом чергових і, на жаль, останніх пригод Логана, не зволікайте! Старіючий професор Ікс і Логан вже давно в бігах: Люди Ікс зникли і перетворилися в красиву легенду, уряд заперечує їх існування, а ті, хто знають про вижилих мутантів, намагаються знищити їх. Сяк-так перебиваючись в халупі біля кордону, Логан і професор зустрічають дівчинку Лору. Вона не тільки прихильниця коміксів про Людей Ікс, а й сама - мутант і за нею починають серйозне полювання.

Місячне сяйво

Як це часто буває, фільми, які отримують головні нагороди, залишаються обділеними увагою глядачів. Однак, фільм Баррі Дженкінса, який буквально забрав «Оскар» з-під носа «Ла-ла-ленду», потрібно побачити кожному. Шайрон міг би бути звичайним хлопцем, в житті якого немає особливих проблем, але все ж він темношкірий і гей. Ці дві обставини йому не під силу змінити, також як і спробувати змінити думку інших про себе. Фільм - історія про те, як не дивлячись на всі невдачі потрібно продовжувати жити, вірити в свої сили і намагатися рухатися вперед.

Матриця часу

Нестандартний фільм для всіх тих, хто любить, коли в звичайне життя вплітається трохи містики і фантастики. Саманта Кінгстон вважала себе неймовірно щасливою ​​- красива, популярна в школі, з люблячими батьками і можливістю ні в чому собі не відмовляти. Але одного разу звичайний день дівчини закінчується катастрофою - вона гине в аварії... щоб вранці прокинутися і зрозуміти, що вона отримала ще один шанс! Якщо ви думаєте, що побачите класичний «день бабака» - помиляєтеся. Сильна, місцями підлітково наївна драма про те, як наш вибір і вчинки здатні змінювати все і всіх навколо.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

фильмы 2017