Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бен Аффлек засудив режисера Гарві Вайнштейна за домагання

Бен Аффлек засудив режисера Гарві Вайнштейна за домагання

multikino.com, 12.10.2017 00:10, (прочит: 896 раз, коментовано: 0 раз)

А шанувальники актора засудили його за подвійні стандарти


Бен Аффлек затаврував викритого в сексуальних домаганнях знаменитого голлівудського продюсера Харві Вайнштейна, опублікувавши в соцмережах багатослівне заяву.

"Я засмучений і засмучений звісткою про те, що людина, з якою я працював раніше використовувала своє становище і вплив, щоб гнобити, маніпулювати і сексуально домагатися жінок протягом багатьох років. Всі ці нові свідчення, що я прочитав цього ранку, дуже розлютили мене. Це абсолютно неприйнятно, і я питав себе: що б я міг зробити, щоб бути впевненим, що такого більше не трапиться з іншими? Ми повинні намагатися краще, щоб захистити наших сестер, друзів, колег і дочок. Ми повинні підтримати тих, хто зважився розповісти правду, і засудити ті випадки, про які нам стало відомо. І необхідно зробити так, щоб було більше жінок на керівних постах", - написав він.

Слова Аффлека були зустрінуті його шанувальниками як "подвійні стандарти". Так, ще взимку Брі Ларсон і деякі колеги його брата, Кейсі Аффлека, засуджували молодого актора за домагання, а брат мовчки сприймав ці заяви. Деякі з них поспішили нагадати акторові, що й сам Бен далеко не святенник: подейкують, що причиною його розлучення з Дженніфер Гарнер став не тільки алкоголізм, а й роман з нянею дітей.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Бен Аффлек, Гарві Вайнштейн