Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Романа Поланскі знову звинуватили у згвалтуванні

Романа Поланскі знову звинуватили у згвалтуванні

multikino.com, 05.10.2017 22:30, (прочит: 628 раз, коментовано: 0 раз)

Жертва приховувала факт згвалтування не один десяток років


Це вже четверте звинувачення знаменитого режисера в згвалтуванні, але воно викликало більше усмішок, ніж жалю: так, 61-річна актриса з Німеччини Рената Лангер заявила, що режисер двічі поглумився над нею в 1972 році, коли їй було 15 років. Заява надійшла в прокуратуру швейцарського кантону Санкт-Галлен.

Актриса також дала інтерв'ю New York Times, в якому вона розповіла, що познайомилася з Поланскі під час роботи в модельному агентстві в Мюнхені. За словами Лангер, режисер дав зрозуміти, що готовий зняти її в одному зі своїх фільмів, тому вона вирушила до нього в швейцарське місто Гштаад.

Через місяць, стверджує актриса, Поланскі подзвонив, вибачився і запропонував роль у фільмі «Що?», пообіцявши не виходити за рамки професійних відносин. А потім, під час в зйомок в Римі, знову її згвалтував. За словами Лангер, вона не розповіла про те, що трапилося раніше через побоювання про здоров'я батьків. Цього літа помер її батько (мати померла двома роками раніше), актриса вирішила порушити мовчання.

Так як в Швейцарії справи про сексуальне насильство над дітьми не мають терміну давності, але певні обмеження все ж є. Лангер вважає, що суд розгляне її заяву.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Роман Поланскі