Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Веселі і розвиваючі мультфільми для малюків

Веселі і розвиваючі мультфільми для малюків

multikino.com, 03.10.2017 23:12, (прочит: 677 раз, коментовано: 0 раз)

Заняття для дітей, відпочинок для їхніх батьків


Сучасні батьки, включаючи дитині планшет або телевізор, давно перестали сприймати цю техніку виключно як варіант відв'язатися від малюка на кілька хвилин. Тато або мама намагаються знайти такі мультики або передачі, які не тільки займуть увагу, але і навчать чогось корисного, наприклад хорошим манерам або навіть математики. Тому, якщо і ви намагаєтеся «вбити двох зайців», ми зробили для вас добірку мультсеріалів, які можна подивитися на http://mulpix.ru/new-russkie/ - впевнені, зацікавить і малюка, і вас!

Бременські розбійники

Так, часи музикантів давно пройшли - тепер славні хлопці намагаються не тільки розважити народ, але і врятувати його. Кілька років тому країною правив мудрий правитель, але після перевороту владу захопили суворі міністри, які мріють отримати все золото і собі, тому перетворюють життя простого народу в пекло. Наші мужні і веселі Бременські музиканти будуть своєрідними Робін Гудами, потай воюючи з урядом, потрапляючи в веселі колотнечі і показуючи, що тільки справедливість і добро повинні в кінці перемагати.

Машкині страшилки

Багатосерійні історії від дівчинки Маші, яка допоможе дитині впоратися з частими комарами, наприклад острахом темряви, павуків або самотності. Дівчинка зізнається, що й сама в дитинстві побоювалася різних речей, але коли почала розбиратися з їхнім походженням, все стало набагато простіше. Цікаві серії у вигляді мультика - це те, що потрібно кожному малюку з неймовірною фантазією.

Ангел Бебі

Зізнайтеся, в дитинстві ви придумували собі друзів? Напевно вони допомагали вам у важкі хвилини, розповідали історії або грали, коли не було компанії! А ось в Тіма і Лізи з цього мультика такі друзі не тільки є, але і є ангелами! Три ангелочки допомагають в потрібний момент, з'являються, коли починаються веселі пригоди, та й загалом не дають друзям нудьгувати.

Барбоскіни

Захоплюючий мультик, який буде цікавий всім малюкам, які обожнюють тварин. Так, сім'я Барбоскіних - тато, мама і відразу п'ятеро малюків живуть практично людським життям - мама доглядає за дітками, тато працює. Однак, в них, як і у всіх нас, є свої мрії - мама, наприклад, все життя мріяла стати співачкою і не знає, чи здатна ще підкорити сцену, а тим часом юні нащадки показують і характер, і бажання.

Від гвинта

Яскрава історія про те, як праця і завзятість приведуть до слави: молодий літачок Витязь мріє стати великим гонщиком і в цьому його підтримують всі старші літаки. Однак, на таланті далеко не підеш, потрібен великий труд і Витязь намагається, але одного разу зустрічає красуню Блискавку і, не розбираючись ні в чому, пірнає в любов з головою. Чи прислухається він вчасно до напуття своїх друзів або ж «пролетить» повз мрії?



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

мультики