Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Нові фільми цього сезону, які варто подивитися

Нові фільми цього сезону, які варто подивитися

multikino.com, 03.10.2017 23:11, (прочит: 1283 раз, коментовано: 0 раз)

Стрічки, які вже завоювали любов глядачів


Не секрет, що осінь завжди вважається часом прем'єр, які потім отримують якщо не найголовніші нагороди як «Оскар», «Золотий глобус» або «БАФТА», то хоча б неймовірні касові збори і високі рецензії критиків. Саме тому так складно встигнути переглянути всі нові стрічки і тим більше вирішити, які з них варті витраченого часу.

Людина, яка убила Дон Кіхота

Справжній довгобуд Террі Гілліама, який він планував і перезнімав незліченну кількість разів, змінюючи акторів і частини сценарію з початку двохтисячних років скоро з'явиться на httр: //filmogo.co/filmy-2018-goda/. Історія, далека від того Дон Кіхота, якого ми вивчали в школі, розповість про провального режисера, який їде на зйомки в Іспанію і зустрічає там циганку. Дивна жінка пропонує Тобі поглянути на його ж фільм, знятий в студентські часи. Режисер, переглядаючи, розуміє, що він колись зняв свою версію Дон Кіхота в іспанському селі і тепер будь-що не стало він хоче відшукати це місце, але починаючи пошуки, Тобі потрапляє в круговерть безглуздих і жахливих подій.

Воно

Фільм Андреса Мускетті з жахливим і демонічним Біллом Скарсгард в ролі клоуна Пеннівайза ось уже місяць не сходить з обговорень в світі кіно. Так, цей хоррор все ще тримає пальму першості в касових зборах, причому побив ще один рекорд, ставши найкасовішим фільмом жахів за всю історію кінематографа. Стрічка розповідає про маленьке містечко, в якому при дивних обставинах пропадають дорослі і діти. Жителі вже звикають до такого збігу обставин, поки після великої повені в місті не зникає хлопчик, який вийшов на вулицю пограти з паперовим корабликом. Старший брат Джорджа разом зі своїми друзями вирішуються на власне розслідування, так як вони впевнені: в каналізації міста живе чудовисько, що приймає форми клоуна, якесь «воно», яке загрожує всім.

Кінгсман: Золоте кільце

Ми чесно чекали три роки продовження цієї комедії-бойовика, і ось, улюблені герої повертаються на великі екрани. Хоча сиквели рідко перевершують оригінальну стрічку, другій частині стрічки про шпигунів це, схоже, вдалося. Після руйнування головного штабу Кінгсмена яскравою лиходійкою Поппі, зіграною Джуліанною Мур, агентам доводиться шукати допомоги серед своїх іноземних конкурентів. Тепер їм доведеться не тільки вчитися боротися зі злом, але і при цьому якось не вбити один одного, адже не так-то просто знайти спільну мову з тими, хто в нормальний час перебирає на себе твої завдання.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

фільми