Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джеймс Кемерон назвав продовження

Джеймс Кемерон назвав продовження "Термінатора" нічним жахіттям

multikino.com, 03.10.2017 05:00, (прочит: 1439 раз, коментовано: 0 раз)

Ох ця самокритика!


Все продовження, що послідували за фільмами "Термінатор" і "Термінатор 2: Судний день", є "нічним кошмаром" або "альтернативною реальністю".

Про це в бесіді з кореспондентами видання The Hollywood Reporter Джеймс Кемерон, обговорюючи майбутнє франшизи.

Режисер заявив, що в подальшому їй планується надати риси "властиві сучасним фільмам, що не було зроблено раніше, але при цьому зберегти базові цінності серії". Він також підтвердив, що у співпраці з режисером Тімом Міллером намір представити глядачам три нові фільми, в яких головні ролі знову зіграють Арнольд Шварценеггер і Лінда Хемілтон.

"Технічний прогрес зробив практично неминучим поява штучного інтелекту" і він хотів би привести цю історію у відповідність з тією дійсністю, в якій людство перебуває нині. "Те, що було чистою науковою фантастикою в 80-х, зараз вже практично реальність. Все апокаліптичні сценарії не тільки не втратили своєї актуальності, але буквально видно на горизонті", - пояснив він причини повернення до франшизи.

Джеймс Кемерон упевнений, що в дійсності пробудження штучного розуму не буде настільки драматичним, як показано у фільмах серії "Термінатор". "Людство одного разу просто вступить в цю реальність і все", - уклав він.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джеймс Кемерон