Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Веселі дитячі мультсеріали, які зацікавлять навіть дорослих

Веселі дитячі мультсеріали, які зацікавлять навіть дорослих

multikino.com, 03.10.2017 01:13, (прочит: 1404 раз, коментовано: 0 раз)

Список, який допоможе зайняти вашого малюка


Тільки батьки знають, як складно зайняти увагу малюка чимось хоча б на десять хвилин, щоб за цей час встигнути поїсти, прибрати на кухні або навіть спромогтися прийняти душ. У хід йдуть різні іграшки, жертвуються татовий годинник і дорогі смартфони - ми ж пропонуємо включити один з наступних мультсеріалів - це більш надійний і цікавий варіант!

Маша і Ведмідь

Ви самі можете скільки завгодно хмикати, коли бачите цю нестерпну дівчинку, яка не дає ведмедику поспати і відпочити, але його муки позбавляють вас від таких же. У серіалі, який, до речі, йде не перший рік і постійно продовжується сиквелами, вже 66 серій, тому вам варто тільки включити пригоди Маші, дати дитині іграшки Маша і Ведмідь і насолоджуватися вільним часом.

Чіп і Дейл поспішають на допомогу

Зізнайтеся, в голові ви вже співаєте заголовну пісню цього мультфільму, з яким протягом багатьох років прокидалися вранці в школу. Серіал виходив майже рік, кількість серій не поступається «Маші і Ведмедя», а ми гарантуємо, що стежити за пригодами Рятувальників Чіпа, Дейла, Рокфора та милої Гайки ви будете разом з дитиною.

Ну зачекай

Заєць, Вовк ... Ці безіменні персонажі давно полюбилися всім і кожному, і складно уявити дитинство без історій про те, як Вовк намагається зловити сіровухого, а той тікає і встигає хитрістю заманювати Вовка в різні халепи.

Качині історії

Так як в кінці серпня найбагатша качечка повернулася на екрани в новому сиквелі, є привід включити малюкові всі сто серій. Нагадуємо коротко, про що йде мова: мільярдер Скрудж Макдак все життя накопичував гроші і зробив це головною турботою, проте коли його брат, солдат військово-морського флоту, тимчасово виїжджає на службу, Скруджу доводиться дбати про трьох племінників і про те, як не дати зловмисникам вкрасти все золото.

Вінні Пух і його друзі

Чудовий, барвистий мультсеріал від Діснея про героїв, відомих кожній дитині з дитинства. Велика кількість серій затягне малюка, навчить дружбі, взаємодопомозі, ну а ви поруч з ним точно згадаєте своє дитинство і переживання, коли Кенга втрачає Ру, Вінні Пух бродить холодною пусткою на самоті, а Крістофер Робін не забуває прийти в гості.

Том і Джеррі

У це складно повірити зараз, але перша серія пригод кота і маленького мишеняти була випущена ще в 1940 році в Америці. Серіал тривав 35 років, було випущено 165 серій різної довжини, але ці короткометражні мультики - обов'язкові для дитинства кожного щасливого малюка, а також відмінний привід старшому поколінню згадати радісний ранок малих років, коли після солодкого сну всі насолоджувалися пригодами Тома і Джеррі.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

дитячі мультсеріали