Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джеймс Корден поєднав

Джеймс Корден поєднав "Воно" і Фредді Крюгера (ВІДЕО)

multikino.com, 18.09.2017 06:20, (прочит: 1440 раз, коментовано: 0 раз)

Це варто побачити!


В ефірі гумористичного шоу з Джеймсом Корденом, яке виходить в ефір на американському каналі CBS, був показаний трихвилинний скетч, який обіграв взаємозв'язок Пеннівайза - клоуна-вбивці - з Фредді Крюгером.

Відомо, що ще на етапі написання сценарію режисер Андрес Мускетті збирався інтегрувати в свою картину цього героя іншій кіносеріі жахів, адже істота, яка обрала для свого втілення образ клоуна, могла трансформуватися і в кого-небудь ще. Але від ідеї відмовилися, щоб не плутати глядачів.

Скетч від Кордена отримав назву The IT Department: мова в ньому йде про технічну підтримку, яку прийнято позначати ідентичною абревіатурою IT. Головний герой - співробітник великої безіменної корпорації - викликає по телефону інженера технічної підтримки, але замість нього до нього в офіс приходить клоун Пеннфвайз. Поступово з'ясовується, що насправді хтось переплутав департаменти: замість інженера до нього прийшов службовець Департаменту Воно.

Коли герой втомлюється від суспільства клоуна, він просить його покинути приміщення, а сам знову дзвонить і просить прислати правильного співробітника з правильного департаменту. Раптово в офісі з'являється Фредді Крюгер, який зізнається, що намагається перепрофілюватися.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Воно, Фредді Крюгер, Джеймс Корден,