Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Неможливо впізнати: Кевін Спейсі на кадрі

Неможливо впізнати: Кевін Спейсі на кадрі "Всі гроші світу"

multikino.com, 18.09.2017 00:10, (прочит: 1998 раз, коментовано: 0 раз)

Прем'єра вже у грудні


Кевін Спейсі втілює образ нафтового магната Джона Пола Гетті, який відмовився заплатити за свого онука викуп в розмірі 17 мільйонів доларів.

У 1973 році онук нафтового магната Джона Пола Гетті (на той момент найбагатшої людини в світі), Пол Гетті III (Чарлі Пламмер), був викрадений італійськими ліворадикалами, які зажадали за підлітка викуп - $ 17 мільйонів. Непоступливий мільярдер платити навідріз відмовився, тоді викрадачі вислали йому відрізане вухо онука, після чого Гетті все-таки заплатив, але лише $ 3 мільйони. В результаті Пол Гетті III був знайдений на півдні Італії, але не зміг впоратися з психологічною травмою і пристрастився до наркотиків, проте встиг стати батьком. Його син, Бальтазар Гетті, пізніше вибрав для себе кар'єру актора і зіграв одну з головних ролей в трилері «Шосе в нікуди» Девіда Лінча.

Сценарій «Всіх грошей світу» написав Девід Скарпа ( «День, коли Земля зупинилася»). Мішель Вільямс виконала роль Гейл Харріс, матері головного героя, на яку раніше претендували Анджеліна Джолі і Наталі Портман. Співробітника з безпеки і колишнього агента ЦРУ Флетчера Чейз зіграв Марк Уолберг.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Всі гроші світу,