Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Студія Amazon планує випустити власну

Студія Amazon планує випустити власну "Гру престолів"

multikino.com, 21.09.2017 01:10, (прочит: 1173 раз, коментовано: 0 раз)

Все заради рейтингів


Хоча серіал "Гра престолів" вимагає від НВО неймовірних грошових вкладень - тільки один з п'яти головних акторів отримав за зйомки в одній серії 500 тисяч доларів, цей же проект приносить не менші заробітки завдяки фанатам.

Тепер таку ж "Гру престолів" вимагає керівництво студії Amazon, яка збирається змагатися з іншими стрімінговими сервісами.

Так, засновник і власник Amazon.com Джефф Безос поставив перед телевізійним підрозділом Amazon Studios нове завдання - створити для компанії високобюджетний драматичний серіал, здатний привернути увагу міжнародної публіки. "Знайдіть мені "Гру престолів", - заявив Безос.

Не так давно студія оголосила про виробництво декількох нових проектів. Серед них кримінально-історичний серіал "Війни Тонга" Вонг Кар-Вая про китайських іммігрантів в Сан-Франциско і поки що не безіменна екранізація коміксу Гарту Енніс "Проповідник" від Сета Рогена.

Крім цього, стрімінг-сервіс запустить три нові комедійних серіали: «Завантаження» від творців «Офісу», «Заводячи друзів» від авторів «Як я зустрів вашу маму» і безіменний проект Фреда АРМІС і Майї Рудольф.

Також студія планує боротися за зйомки майбутнього фільму про Джеймса Бонда, але чи вийде їй таким чином отримувати гроші на рівні з НВО - велике питання.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Amazon