Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Лілі Джеймс заінтригувала фото зі зйомок сиквелу

Лілі Джеймс заінтригувала фото зі зйомок сиквелу "Мамма міа"

multikino.com, 17.09.2017 07:50, (прочит: 604 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса зіграє юну Донну


Студія Universal Pictures ще влітку оголосила про початок зйомок романтичної комедії MAMMA MIA 2: "Через 10 років після того, як фільм MAMMA MIA! зібрав в світовому прокаті більше 600 млн доларів, ви знову отримуєте запрошення на чарівний грецький острів Калокаірі", - йдеться в прес-релізі. Уточнюється, що прем'єра відбудеться влітку 2018 року.

У другій частині, також, як і в першій, зіграють Меріл Стріп, Джулі Уолтерс, Аманда Сейфрід, Крістін Баранскі, Пірс Броснан, Колін Ферт і Стеллан Скарсгард. Продюсерами стануть Джуді Креймер і Гарі Гоецман, які працювали і над першим фільмом.

Донну в юності зіграє Лілі Джеймс, а Алекса Дейвіс (серіал X + Y) і Джессіка Кінен Вінн виконають ролі її подруг Розі і Тані. Молодого Сема зіграє Джеремі Ірвін ( «Падші»), Білла - Джош Ділан («Союзники»), Гаррі - Х'ю Скіннер.

Учасники групи ABBA Бенні Андерсон та Бйорн Ульвеус знову подарують фільму свої пісні і музику і стануть виконавчими продюсерами разом з Томом Хенксом, Ритою Вілсон, Філліда Ллойд, Річардом Кертісом і Нікі Кентіш Барнс.

Тим часом Лілі Джеймс днями поділилася першими фото зі зйомок. Ми вже в очікуванні!





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Мамма Міа