Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Виклали нові кадри восьмого сезону

Виклали нові кадри восьмого сезону "Ходячих мерців" (ФОТО)

multikino.com, 16.09.2017 01:10, (прочит: 775 раз, коментовано: 0 раз)

Прем'єра ювілейного 100-го епізоду відбудеться 22 жовтня


Entertainment Weekly опублікували два нових кадру з восьмого сезону "Ходячих мерців".

"У новому сезоні Рік продовжує війну проти Нігай і його соратників. Однак тепер бійців армії "Рятівників" ще більше, вони краще озброєні і максимально безжальні. Втім, Рік теж не збирається опускати руки і разом зі своєю об'єднаною командою готовий далі боротися за світле майбутнє . Лінії фронту проведені, і обидві сторони переходять в наступ.

І якщо до даної хвилини виживання було головною турботою Ріка і його команди, то тепер цього стає недостатньо - вони повинні боротися за свою свободу, щоб вижити і побудувати суспільство заново. Як і в будь-якій війні, їх чекають втрати і жахливі наслідки. Але з Ріком на чолі сил "Олександрії", з Меггі на чолі громади "Хіллтоп" і з Ієзекілієм на чолі "Королівства", Нігану і "Рятівникам" доведеться несолодко, оскільки їх царство терору знаходиться під загрозою знищення", - говорить синопсис 100- ої серії.

Шоураннер телепроекту знову виступає Скотт М. Гімпл, а в якості виконавчих продюсерів - Девід Алперт, Гейл Енн Херд, Том Льюз, Грег Нікотеро і Роберт Киркман.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ходячі мерці