Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Софі Тернер розповіла про жорстокий ритуал під час зйомок

Софі Тернер розповіла про жорстокий ритуал під час зйомок "Гри престолів"

multikino.com, 14.09.2017 01:10, (прочит: 1409 раз, коментовано: 0 раз)

Який серіал, такі й традиції!


Актриса Софі Тернер, яка відома роллю Санса Старк, ось уже вісім років працює над серіалом і тільки зараз, напередодні останнього сезону, розповіла, що діється за "лаштунками" шоу.

"Актори ніколи до останнього моменту не знають, чи залишаться живі їхні герої в новому сезоні. У сценаристів є така традиція: напередодні роботи над новим сезоном вони пишуть "фальшивий" сценарій, де гине той чи інший герой, - і залишають "щасливчика", який його отримав, наодинці з цією "приємною новиною" тижні на три".

Софі зізналася, що їй і її колегам навіть хотілося і собі пожартувати: наприклад, зробити вигляд, що вони в останню хвилину відмовляються від зйомок, - і подивитися на реакцію сценаристів.

Також Софі розповіла, як проводжають учасників шоу, яких "вбили". Актори все разом йдуть відзначати цю подію в ресторан, щоб хоч трохи підтримати вибулого зі списку героїв. А оскільки до кінця шоу таких стає все більше, подібні посиденьки перетворилися мало не в щоденний ритуал. Софі, яка раніше просто не тямила себе від страху "смерті", зараз просто сумує, передчуваючи, що сумуватиме за Сансою. "Я люблю її. Вона - моя половинка. А я - її", - сказала актриса в інтерв'ю.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Софі Тернер