Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Які фільму цього року ви могли пропустити

Які фільму цього року ви могли пропустити

multikino.com, 10.09.2017 16:00, (прочит: 375 раз, коментовано: 0 раз)

Але вони абсолютно точно варті вашої уваги


Щороку, щомісяця і навіть просто щотижня виходять все нові і нові стрічки, які ми обіцяємо собі подивитися, адже все вказує на черговий шедевр кінематографу, але потім так і не доходимо до кінотеатру, і пропускаємо повз. Так, щоб подивитися все багатство світу кіно, нам знадобляться роки і безлімітний абонемент, але ось хоча б ті кілька стрічок, які ви завжди можете знайти на http://kinovau.com/ і вони варті витраченого часу.

Ілюзія любові

Драма з Маріон Котійяр і Луї Гаррелем, як і будь-яка стрічка з цими акторами, перенесе вас до Франції і змусить перейнятися життям Габріелли. Дівчину майже насильно видає заміж її сім'я, прирікаючи на роки мук з нелюбом. Але, одного разу на відпочинку в пансіоні в Альпах, Габріель зустрічає там ветерана війни, в якого закохується, однак чи зможе вона бути щасливою, переймаючись відразу між двома чоловіками?

Голос з каменю

Так, тут грає Емілія Кларк, непереможна Матір драконів з «Ігри престолів», і, схоже, їй би не завадила парочка цих створінь, щоб не зійти з розуму в цій стрічці. Малюк Клаус залишається напівсиротою, коли його мати вмирає. Самому собі Клаус обіцяє ні з ким не заговорювати, поки не повернеться мама, тому за справу береться його батько, наймаючи няню-психолога вірний. Однак, чи так простий цей будинок, хлопчик і в чому була причина смерті нещасної?

Персональний покупець

Психологічний трилер розповість про дівчину Морін, зіграної Крістен Стюарт (так, Белла без улюбленого вампіра). За кілька місяців до всіх подій її брат-близнюк, з яким Морін завжди мала особливий, потойбічне зв'язок, вмирає і вона все ще чекає, що він подасть їй про себе знак. Сама ж дівчина живе і працює в Парижі, підбираючи і привозячи речі замовниці, але одного разу вона стикається з подіями, яких не може зрозуміти і вважає, що це саме та звісточка від брата, на яку вона так чекала.

Темна вежа

Фільм-екранізація роману майстра хоррорів Стівена Кінга. Хлопчик Джейк щоночі бачить незрозумілі сни, в яких присутні одні й ті ж особи - стрілок, людина в чорному плащі і вежа, яку потрібно охороняти. Вранці хлопець розповідає про снах рідним і малює все, що бачив, але йому не вірять і вважають божевільним. Одного разу Джейк зустрічає таємничого стрілка і розуміє, що все це було не випадково. Ідріс Ельба, Меттью Макконахі і Еббі Лі не дадуть вам занудьгувати.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

фільми