Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Надихаючі фільми про музику і музикантів

Надихаючі фільми про музику і музикантів

multikino.com, 07.09.2017 16:00, (прочит: 502 раз, коментовано: 0 раз)

Після перегляду вам обов'язково захочеться взятися за інструмент


Сучасні фільми про музику - навіть необов'язково, щоб це були мюзикли - здатні подарувати неймовірну насолоду і натхнення, буквально змусити після перегляду взяти в руки музичний інструмент, щоб відчути себе таким же генієм, як герої. Якщо ж після однієї з цих картин вам захочеться навчитися грати, хапайте ноти, шукайте репетитора, якого можна подивитися тут і хто знає, можливо ви будете новим музичним талантом?



Август Раш

Шалено романтичний і зворушливий фільм про хлопчика, який з дитинства ріс в притулку, але дуже мріяв «почути» своїх батьків через музику. Хлопчик тікає до великого міста, де знаходить неймовірних друзів, зустрічається з труднощами і заздрісникам, але все це не має значення, коли є музика і вона здатна об'єднувати серця.

Через Всесвіт

Якщо ви з ранніх років заслуховували платівки, касети, а потім і диски з піснями ліверпульської групи Бітлз і бажаєте зрозуміти, як це - жити в шістдесяті, любити і боротися за щастя, ця картина для вас. Джуд приїжджає з далекої Англії, щоб знайти в Америці свого батька, але замість батьківської любові він стає частиною бунтарських настроїв, музики, наркотиків і рок-н-ролу, а тим часом все, що йому (і нам) потрібно - це любов.

Одного разу

Стрічка, знята за кілька днів в Дубліні, розповість звичайну історію, яка могла б трапитися з кожним - вуличний музикант знайомиться з дівчиною-іммігранткою, яка намагається заробити на життя матері і крихітної доньки. Відносини, що почалися на грунті пристрасті до музики, переростають у дружбу і дарують обом те, що вони весь час потребували.

Ла-ла-ленд

Складно не згадати стрічку, яка буквально змусила весь світ співати і танцювати. Себастьян обожнює джаз і намагається його врятувати, Мія мріє про сцену, великому екрані, але замість цього вона подає каву навпроти вікон, в яких знімали «Касабланки». Обидва мріють про успіх, закохуються, але в один момент розуміють, що повинні чимось жертвувати заради здійснення мрій.

Життя в рожевому кольорі

Ви захочете не тільки навчитися грати її безсмертні пісні, а й вивчити французьку мову, адже як інакше відчути себе Едіт Піаф? А стрічка розповість про життя «горобчика» Франції, про її важке дитинство і довгому шляху до слави, а також про любов, яку Едіт так і не змогла випробувати в цьому житті повністю.

Хоч раз в житті

Легка історія на тлі міста мрій і успіху - Нью-Йорка - про втрати, надіях і музиці. Грету кидає хлопець і вона вирішує поїхати додому, але залишається, щоб заспівати в невеликому шинку біля метро. Саме тут вона знаходить сили почати все спочатку, а також і сама дає іншим такий шанс.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

музика