Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кріс Пайн зіграє Роберта Кеннеді у серіалі від Hulu

Кріс Пайн зіграє Роберта Кеннеді у серіалі від Hulu

multikino.com, 08.09.2017 08:00, (прочит: 1311 раз, коментовано: 0 раз)

Актор все частіше з'являється у різноманітних проектах


Стрімінг-сервіс Hulu запустив у виробництво проект про життя сенатора і генерального прокурора Роберта Ф. Кеннеді, молодшого брата загиблого президента, головну роль в якому зіграє Кріс Пайн.

Тодд Елліс Кесслер ( «Хороша дружина», «Пен Американ») виступить продюсером.

Роберт Ф. Кеннеді, як і його старший брат Джон, є трагічною фігурою американської політики. Він був членом Демократичної партії і яскравим представником клану Кеннеді, який у багатьох асоціюється зі справжніми американськими цінностями. У 1960 році Роберт допоміг своєму братові виграти президентські вибори і став міністром юстиції при новій адміністрації.

Після смерті Джона 22 листопада 1963 Роберт працював генеральним прокурором при Ліндоні Джонсону, але через дев'ять місяців звільнився і був обраний в сенат від штату Нью-Йорк. У 1968 році балотувався на пост президента США. Кеннеді хотів зупинити війну у В'єтнамі і боровся за рівні права для афроамериканців. 5 червня 1968 роки він став жертвою замаху Серхана Бішара Серхана, палестинського антисіоністів. 6 червня Роберт Кеннеді помер від кульового поранення.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Кріс Пайн