Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джаред Лето прокоментував зйомки нового фільму про Джокера

Джаред Лето прокоментував зйомки нового фільму про Джокера

multikino.com, 08.09.2017 00:10, (прочит: 2217 раз, коментовано: 0 раз)

Хто ж буде грати головну роль?


Днями Джаред Лето побував на презентації гри Destiny 2, де журналісти з ODE розпитали актора про його думку з приводу розробки сольного фільму про Джокері з новим актором і про спін-офф за участю Харлі Квінн.

"[Поточні плани DC] теж привели мене в невелике замішання, але думаю, що я буду брати участь в спін-офф про Джокері і Харлі Квінн. Дійсно, зараз в світі DC відбувається безліч речей. Я люблю Джокера, він чудовий персонаж, мені шалено подобається грати його. У той же час, це величезний всесвіт, і навіть якщо ти втілюєш образ Джокера, у тебе немає на нього права власності. Тобі лише випадає почесна можливість взяти естафетну паличку на деякий час, а потім передати її. Але я в курсі, що вони ведуть розробку ще кілька картин, і мені не терпиться скоріше побачити результат", - поділився Лето.

ДК і WB розробляють сольний фільм про Джокера, що не входить в нинішній розширений всесвіт. Продюсером проекту виступить Мартін Скорсезе, а на роль злочинного принца Готема студія планує взяти Леонардо ДіКапріо. Крім того, DC створюють парний спін-офф про Джокері і Харлі Квінн, «Загін самогубців 2» і «Готемських Сирен» - передбачається, що у всіх цих стрічках Джокера зіграє Джаред Лето.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джаред Лето