Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кейсі Аффлек зіграє в екранізації роману

Кейсі Аффлек зіграє в екранізації роману "Стоунер"

multikino.com, 07.09.2017 07:00, (прочит: 850 раз, коментовано: 0 раз)

Актор виконає головну роль у фільмі Джо Райта


Розробляють проект студії Blumhouse, Cohen Media Group і Film 4. Перша з них купила права на екранізацію роману ще в 2011 році. Над сценарієм фільму працював Ендрю Бовелл.

Джон Едвард Вільямс склав "Стоунер" в 1965-му. Довгі роки текст був відомий в основному знавцям американської літератури, а його оригінальне видання, випущене тиражем всього в дві тисячі примірників, вважалося великою бібліографічною рідкістю. На початку 2000-х роман почав поступово читатись сучасною аудиторією. Він був двічі перевиданий, а журнал New Yorker назвав «Стоунер» «найбільшим американським романом, про який ви ніколи не чули».

Книга розповідає про Вільяма Стоунера - нащадка бідних фермерів, після школи відправленому вчитися в Університет Міссурі, де він пізніше отримає докторський ступінь з філософії та викладатиме.

«Оскільки роман такий гарний, але не дуже відомий, то його прихильники відчувають себе як би учасниками таємного клубу. Я такий радий, що Кейсі, Джо і Ендрю приєдналися до нас, щоб розширити кількість учасників цього клубу», - заявив продюсер майбутнього фільму Джейсон Блум.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Кейсі Аффлек