Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Чотири фільму цього сезону, які не можна пропустити

Чотири фільму цього сезону, які не можна пропустити

multikino.com, 06.09.2017 06:00, (прочит: 242 раз, коментовано: 0 раз)

Обов'язкові до перегляду і точно не залишать байдужими


Хоча всім відомо, що літо - мертвий сезон для кінотеатрів і зазвичай на великих екранах йдуть тільки мультфільми для малечі, час від часу кіноманів втішають цікавими фільмами, які можна переглянути на сайтіі які, можливо, не тягнуть на «Оскар», але захоплюють і залишає незабутнє враження.

Диво-жінка

Зрозуміло, куди без фільму Патті Дженкінс? Екранізація феміністичного коміксу перевершила всі очікування і зараз стрічка стала найкасовішою серед усіх екранізацій коміксом DC і Marvel, залишивши далеко позаду успішного «Людину-павука», який десять років не поступався позицій. Галь Гадот вже готується до зйомок другої частини, ну а якщо ви ще не бачили її гри в першому фільмі, то саме час! Принцеса амазонок Діана зростає на невеликому острові, де живуть тільки ці міфічні жінки-воїни, але мама дівчинки - королева - рішуче припиняє всі бажання Діани навчитися битися. Коли ж розуміє, що це неминуче, Діана виявляє в собі сили і волею випадку виявляється в зовнішньому світі, де щосили гримить Друга світова війна. Тепер Діана повинна покінчити з бійнею, свято вірячи, що це все вина бога Ареса і тільки вона здатна вбити його.

Обдарована



Жаліслива драма розповість про одинака Френка, майстерно зіграного Крісом Евансом, який так і не налагодив особисте життя. Раптово під опіку хлопця потрапляє його племінниця, маленька Мері, з якою, впевнений Кріс, він відчує себе татом, виховуючи і даруючи їй спокійне життя. Але дівчинка виявляється неймовірно розумною, по-справжньому обдарованою, і саме тоді, коли Мері і Френк живуть мирним і спокійним життям, успіхами внучки починає цікавитися мати Френка, бажаючи відібрати у нього дитину і отримати опіку над геніальною Мері.

Охоронець кілера

За кілька десятиліть кінематограф неодноразово підсовував нам фільми зі схожою назвою і сюжетом, але від цього тема не стала заїждженою, а завдяки відмінним акторам - Сальма Хайек, Райан Рейнольдс і Семюел Л. Джексон - вам захочеться переглядати комедію знову і знову.

Одного разу Майкл Брюс - один з кращих охоронців - отримує дивне завдання: він повинен охороняти того, хто сам вбивав - кілера. Майкл ретельно виконує контракт, але все починає змінюватися, коли охоронець починає мріяти про те, щоб як-небудь провалити своє завдання.

Малюк на драйві

Малюк - Ансель Елгорт, відомий нам по таким мелодрамам як «Винні зірки», «Дивергент» - з дитинства обожнював машини і швидкість. Він навчався водінню в крамниці свого батька, вивчав машини і як з ними поводитися, а потім став відмінним гонщиком, але зрозумів, що найкращий заробіток йому принесе гонка з бандитами, що грабують банки. Однак, життя Малюка круто змінюється, коли він закохується і дівчина просить його покінчити з такою небезпечною професією. Герой погоджується, але щоб вийти зі справи, він повинен зробити свій останній рейд, який може виявитися таким насправді.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

фільми