Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Нічого не зрозуміло: Кайл Маклаклен розповів про закінчення

Нічого не зрозуміло: Кайл Маклаклен розповів про закінчення "Твін Піксу"

multikino.com, 06.09.2017 05:00, (прочит: 1536 раз, коментовано: 0 раз)

Актор і сам не знає, як пояснити останню серію


Та й серіал взагалі: МакЛоклен зізнався, що сам до цих пір знаходиться під враженням від останніх серій і намагається розібратися. Схоже, що навіть зйомки в Лінча і головна роль не гарантують відповідей, чи не так?

"Мене кінцівка торкнула до глибини душі. Хоча фінальний момент, звичайно, важкий, - зізнався актор. - Мені здається, є безліч способів його інтерпретувати. Я і сам не впевнений, що і як я зрозумів. Ми зняли фінал досить рано, і повернення до нього мене неймовірно вразило. Особливо з Шеріл Лі (Лора Палмер) і її приголомшливим, несамовитим криком посеред нічного передмістя Сіетла".

Після перших емоцій фанати почали вимагати ще один сезон, адже не тільки доля Дейла і Лори залишилися під питанням - в одній з передостанніх серій героїня Шерілін Фенн Одрі Хорн також прокинулася (або навпаки, опинилася в Вігвамі?) Але що з нею стало далі?

"Я точно знаю, що розмов про продовження "Твін Пікс" поки не було, - стверджує актор. - Такі-от справи".

"Коли я тільки почав зніматися у Девіда, у мене було безліч запитань, але з роками я зрозумів, що мені потрібно лише загальна ідея того, що я роблю. Якщо щось не так, Девід мені скаже, але частіше за все я досить точно все розумів. У нас з Девідом склалися симбіотичні відносини, де ми обмінюємося ідеями і по-своєму їх інтерпретуємо. Без зайвих пояснень. Я інтуїтивно розумію, що йому потрібно".

Але навіть якщо і буде четвертий сезон, шанувальники вже розуміють, що чекати відповідей не варто - 26 років перерви не допомогли Лінчу стати більш зрозумілим, а його творчості - логічною. Але тим не менш, новий "Твін Пікс" і режисер були надзвичайними.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Твін Пікс, Кайл Маклаклен