Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Виклали два нових постери

Виклали два нових постери "Сніговика" з Фассбендером

multikino.com, 05.09.2017 23:00, (прочит: 611 раз, коментовано: 0 раз)

Фільм з'явиться в прокаті у жовтні


Детективний трилер «Сніговик» з Майклом Фассбендером в головній ролі обзавівся двома свіжими постерами. У каст екранізації роману Ю Несбі також увійшли Ребекка Фергюсон, Вел Кілмер, Шарлотта Генсбур, Дж.К. Сіммонс, Хлої Севіньї і Тобі Джонс.

Дія сюжету розгортається в 2004-му році. Детектив Харрі Холе розслідує серію загадкових вбивств, що сталися в Осло. З появою першого снігу в черговий раз відбувається загадкове зникнення жінки, і Харрі починає всерйоз побоюватися, що це справа серійного вбивці. Вивчаючи матеріали справи, детектив виявляє, що всі жертви були заміжніми жінками з дітьми, а на місці злочину після його вчинення незмінно з'являвся сніговик. Йому потрібно знайти вбивцю і змусити його понести покарання, допомагати ж детективу буде один з кращих новобранців. Разом їм потрібно встигнути розплутати цю складну справу до того, як сніг випаде знову.

Режисером кримінальної стрічки виступив Томас Альфредсон ( «Шпигун, вийди геть!», «Впусти мене»), над сценарієм працювали Хоссейн Аміні і Меттью Майкл Карнахан.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Сніговик