Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Пірс Броснан прокоментував роботу Деніела Крейга у фільмах про Бонда

Пірс Броснан прокоментував роботу Деніела Крейга у фільмах про Бонда

multikino.com, 04.09.2017 22:25, (прочит: 1118 раз, коментовано: 0 раз)

Екс-Бонд задоволений своїм наступником


Не так давно Деніел Крейг повідомив, що повернеться до ролі агента 007 на ще один фільм, як днями його рішення прокоментував Пірс Броснан, якого свого часу в ролі Бонда і замінив Крейг.

"Особисто я буду тільки радий, якщо Деніел зіграє в новому фільмі про агента 007. Уявіть собі, він мені подобається! - зізнався Броснан. - Я задоволений, що саме Крейг прийшов на зміну моєму Бонду. Суперагент в його виконанні динамічний і чудовий, і він дуже вчасно з'явився - коли реально франшиза потребувала свіжої крові. І мій "спадкоємець" Крейг, як мені здається, блискуче з цим завданням впорався".

Хоча свого часу звістка про те, що він більше не буде грати Джеймса Бонда стала для Пірса трагедією.

"Це був болючий удар, не приховую, - каже Броснан. - Особливо тому, що я і сам прекрасно розумів: треба щось міняти. Пора було струсити пил з костюма агента, дозволити йому трохи більше. Не вистачало реальної пристрасті, вогню, любовної сцени - не еротики, а по-справжньому класної. В бондіані ж було заборонено навіть, вибачте, голі соски показати на екрані! Ніхто не хотів ризикувати... Я був готовий вкласти в роль більше емоцій, душі. Але мені не дозволили... коли я готувався, пролунав дзвінок. я був впевнений, що мені дзвонять сказати, коли і куди потрібно прибути для зйомок. Але почув зовсім інше. Так я і опинився поза грою. Розумію, бізнес - нічого особистого, так би мовити. Хотіли Бонда молодшого. Нам завжди переконували: мовляв, ми ж одна сім'я... Так не чинять з членом сім'ї після майже десяти років роботи і чотирьох фільмів! Це було боляче, коли мене змусили відмовитися від сім'ї".





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Пірс Броснан