Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Корона": що нас очікує у другому сезоні

multikino.com, 02.09.2017 00:30, (прочит: 437 раз, коментовано: 0 раз)

Кілька натяків від шоураннерів та акторів


Перший сезон розкішної гострої королівської драми Netflix. "Корона" закінчився на доволі зловісній ноті: так, Елізабет (Клер Фой) надала перевагу короні перед своєю сім'єю, заборонивши Маргарет (Ванесса Кірбі) вийти заміж за її коханого, який вже був розлученим, окрім того у шлюбі самої королеви та принца Філліпа  (Метт Сміт) далеко не все гладко, а відставка У. Черчілля 1955 року означала початок бурхливого періоду в британській політиці.





1. Другий сезон покаже ціле десятиліття.

Можемо очікувати, що нам покажуть події з 1955 по 1964 рр. Хоча нема фактів, що у серіалі зьявляться "The Beatles", якими захоплювався юний принц Чарльз, саме в ці роки відбувалася революція свідомості.

"У цьому новому світі 60-х років з сексом та наркотиками та рок-н-ролом... це не те, що ви дійсно пов'язуєте з" королівською сім'єю", - заінтригувала Фой" The Hollywood Reporter ".

2. Філіп та його син.

Протягом 1-го сезону Філіп був відносно нерозвинутим характером, який переважно виконував роль Елізабет, коли вона стикалася з новими обов'язками. У цьому сезоні він буде  центральним, як і його стосунки з молодим принцем Чарльзом. "Ми зустрічаємо [принца Філіпа], коли він молодий, і ми дізнаємося про його історію", - сказав Сміт THR. "Я думаю, що це дійсно трагічно, що він пройшов як дитина, і я думаю, що це буде шокувати деяких людей. Це було непросто, він не мав легкого життя".

3. Стосунки Філіпа та Елізабет погіршаться, перш ніж вони стануть кращими.

У минулому сезоні Філіп намагався прийняти нову роль своєї дружини на престолі, і в першу чергу його власну підпорядкованість, в той час як увага ЗМІ ще більше піддав стосунки подружжя випробуваннями. 



"Це історія про шлюб. Вони будуть рухатися вперед. Вони були разом протягом десяти років, у них було двоє дітей, і мова йде про оцінку ситуації", - говорить Фой. "Буде складно".

4. Маргарет зустріне свого майбутнього чоловіка.

Незважаючи на те, що вона, безсумнівно, все ще засмучена чере те, що їй та її коханому Таунсенду не дають шансу на шлюб, у Маргарет буде новий інтерес - Лорд Сноудон (Метью Гуд). "Загалом, нас очікує багато скандалів з принцесою", - говорить Ванесса Кірбі.

Новий сезон вийде напередодні Різдва на телеканалі NETFLIX.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Корона