Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Новий режисер

Новий режисер "Ліги Справедливості" не отримає рядка у титрах

multikino.com, 31.08.2017 07:00, (прочит: 551 раз, коментовано: 0 раз)

Принаймні як режисер


Днями Warner Bros. підтвердили, що постановник буде відзначений в титрах блокбастера тільки як сценарист (разом з Крісом Террі), в той же час як Зак Снайдер буде вказаний як єдиний режисер і автор сюжету «Ліги».

Сюжет епічної картини розповість про те, як знову повіривши у людство, Брюс Уейн (Бен Аффлек), надихнається самовідданим вчинком Супермена, і починає збирати команду металюдей, щоб протистояти новій, ще більш могутній загрозі. Але, незважаючи на виникнення цієї безпрецедентної ліги супергероїв, що складається з Бетмена, Чудо-Жінки (Галь Гадот), Аквамена (Джейсон Момоа), Кіборга (Рей Фішер) і Флеша (Езра Міллер), вже може бути запізно, щоб врятувати планету від нападу катастрофічних масштабів.

Антагоністами супергероїв DC виступлять Степпенвулф (Кіаран Хайндс) і Парадемони. До ролі Альфреда Пенніуорта повернеться Джеремі Айронс, а Марту Кент знову зіграє Дайан Лейн. Також на вогник загляне Лекс Лютор у виконанні Джессі Айзенберга.

У «Лізі» дебютують Джей Кей Сіммонс в ролі Джеймса Гордона, Ембер Херд на образі Міри - Королеви Атлантиди і подружжя Аквамена, Кирси Клемонс, яка грає Айріс Уест, і Біллі Крудап, що втілює образ батька Флеша. Образ Іполіти, матері Чудо-Жінки і Королеви Теміскіри, вдруге приміряє на себе Конні Нільсен.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ліга Справедливості,