Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Останній епізод серіалу

Останній епізод серіалу "Гри престолів" побив усі рекорди за переглядом

multikino.com, 29.08.2017 05:00, (прочит: 1051 раз, коментовано: 0 раз)

Хто б дивувався?


Незважаючи на постійні спойлери, хакерські атаки, через які в мережу злили шостий епізод і сценарій до сьомого, "Гра престолів" все ж побила власні рекорди з перегляду епізодів.

Так, як повідомляє Associated Press з посиланням на компанію Nielsen, 12,1 мільйонів глядачів подивилися серію по телевізору і ще 4 млн - на стрімінгових каналах в інтернеті.

А якби хтось спробував підрахувати глядачів з інших країн, які дивилися епізод в дубляжі на піратських сайтах, то, ми впевнені, цифра була б в рази більшою.

Тривалість епізоду під назвою "Дракон і вовк" склала 80 хвилин і він став найдовшим в історії серіалу.

Та й чи не найбільш видовищним і епічним за всі сезони: Джон, Тіріон і Дені припливли в Королівську Гавань, щоб показати Серсеї мертвого з того боку стіни. Королева, проте, була більше стурбована красою і юністю Дейнеріс, ніж загрозою з Півночі, та й Тіріон, схоже, вступив зі злою сестричкою в якийсь союз і фанати побоюються, що карлик зрадить Дені.

Тим часом Санса і Ар'я переграли Мізинця і він потрапив у пастку, яку створив для сестер. Тепер на слова "хто володіє світом" ми точно будемо відповідати, що жінки, адже сестри Старк "надерли дупу" найголовнішому махінатору Семи Королівств.



Сем і Бран зустрічаються вже поза Стіною, в Вінтерфеллі і між двома "знавцями" настає мить просвітління - вони розуміють, що Джон насправді не бастард - він Ейгон Таргаріен, а закононароджений син Ліан Старк і Рейгара Таргаріена. Крім того, історія бреше (точніше Роберт Барратеон) і між батьками Джона була любов, а не примус.

Закадровий голос Брана порушує всю ідділію довгоочікуваного моменту сексу між Джоном і Дені - дійсно, як сприймати той факт, що вони сплять разом і при цьому - дядечко і племінниця? Крім того, самі актори не в захваті від такої сюжетної лінії, заявивши, що і Дені, і Джону це не піде на користь. Ми не здивовані.

Тим часом Серсея і Джеймі - пара, з якої почався інцест - перестають розуміти і, схоже, любити один одного. Джеймі розуміє, що за людина його сестра і йде з замку, щоб приєднатися до війни на Півночі.

Ну і зрозуміло, момент, який притягнув до екранів всі мільйони глядачів - Король Ночі руйнує частину стіни холодним вогнем дракона і мертві, як і зима, вже тут.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Гра престолів,