Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кіт Харінгтон у міні-серіалі

Кіт Харінгтон у міні-серіалі "Порох" про Гая Фокса (ВІДЕО)

multikino.com, 29.08.2017 07:50, (прочит: 841 раз, коментовано: 0 раз)

Не "Престолами" єдиними!


Цієї осені канал BBC One випустить трьохсерійну історичну драму «Порох».

Міні-серіал розповість, як насправді відбувалася Порохова змова, популяризована коміксом «" V "означає Вендета» Алана Мура і Девіда Ллойда. Том Каллен ( «Абатство Даунтон») зіграє Гая Фокса, тоді як відомий всім за роллю Джона Сноу в серіалі «Гра престолів» Кіт Харінгтон виконає роль Роберта Кейтсбі, істинного організатора змови.

У центрі сюжету лежать реальні події 1605 року. Група англійських католиків планувала підірвати парламент і вбити короля Якова I під час промови в палаті лордів. Таким чином змовники хотіли відновити владу католицької церкви в Англії. 5 листопада змова був зірваний, коли влада виявила Гая Фокса з купою вибухівки під Вестмінстерським палацом. Англійці і донині відзначають 5 листопада феєрверками і спаленням опудала Фокса.

Незважаючи на досить важливу роль, Фокс не був справжнім організатором змови. Ідея належала Роберту Кейтсбі, який в 1599 році під керівництвом Роберта Девере настільки ж невдало намагався скинути Єлизавету I. Після сходження на престол Якова I гоніння проти католиків стали набагато жорсткіше, і Кейтсбі почав самостійно планувати замах. Раніше Кіт Харінгтон розповідав, що є нащадком Роберта Кейтсбі.

Крім Харінгтона і Каллена, в серіалі також з'являться Лів Тайлер ( «Залишені») і Марк Гейтісс ( «Шерлок»). Автором сценарію виступає Ронан Беннет ( «Джонні Д.»), а за постановку відповідає Дж. Блейксон ( «5-я хвиля»).



 




Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Порох,