Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ейдан Гіллен прокоментував найбільш шокуючу смерть у сьомому сезоні

Ейдан Гіллен прокоментував найбільш шокуючу смерть у сьомому сезоні "Гри престолів"

multikino.com, 29.08.2017 05:00, (прочит: 1653 раз, коментовано: 0 раз)

Обережно, спойлери!


Остання серія сьомого сезону "Гри престолів" показала нам смерть саме того героя, якого всі ненавиділи з першого сезону, але і без якого не представляли ігор в Вестеросі - Мізинця.

Ар'я і Санса підлаштували лорду Бейліш пастку, в яку, як очікував він, повинні були потрапити самі сестри і в підсумку п'ятихвилинна словесна суперечка в головному залі Вінтерфелла стала для фанатів більш епічною, ніж зустріч кількох претендентів на Залізний трон.

Що ж говорить сам Ейдан Гіллен, актор, який зіграв спритного і хитрого Мізинця?

"Шоураннери ніколи не дзвонять тобі, якщо тільки ти не повинен загинути в наступному сезоні - це я засвоїв від Майкла (актор, який зіграв Русса Болтона). Одного разу я подумав, як відчую себе, якщо цей дзвінок відбудеться? Адже це шоу стало великою частиною мого життя, як я буду без нього далі?", - розповідає Ейдан.

Крім того, актор зізнався, що сцена вбивства Ар'єю була передостанньою, в якій він зіграв. "Я насолоджувався цим: в один день ми знімаємо мою смерть, а на наступний я все ще в грі".

Але це ще не всі сюрпризи від Бейліша: "Я відразу сказав їм (шоураннерам), що всі ці сезони працював на межі і був прекрасним, тому хочу забрати зі знімального майданчику з собою два плаща - один великий, а другий маленький. Для мене і мого сина".

Спочивай з миром, Бейліш-Мізинець, нам безумовно буде не вистачати твоєї кмітливості та хитрості, особливо коли в Вінтерфелл нагряне Мати драконів і колишній бастард Джон Сноу.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Гра престолів, Ейдан Гіллен,