Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кейт Вінслет розповіла про стосунки з Ді Капріо

Кейт Вінслет розповіла про стосунки з Ді Капріо

multikino.com, 26.08.2017 07:50, (прочит: 1562 раз, коментовано: 0 раз)

Шанувальники чекають роману акторів вже 20 років


Оскароносна Кейт Вінслет стала героїнею жовтневого випуску американської версії журналу Glamour, для якого дала інтерв'ю, зачепивши навіть таку цікаву для шанувальників тему, як відносини з Леонардо Ді Капріо.

Роман Кейт і Лео приписують з моменту виходу кінокартини на широкі екрани, проте 41-річна Кейт і 42-річний Лео ніколи не приховували, що їм комфортно в дружніх відносинах. За 20 років актриса встигла "змінити" трьох чоловіків, а Ді Капріо - перезустрічатися з десятками моделей.

Про роман пари заговорили минулими вихідними, коли Вінслет і Ді Капріо були помічені разом на віллі актора в Сен-Тропе, де вони весело проводили час.

"Я впевнена, що ви не захочете знати, про що був наша остання розмова. Але це було весело, я сміялася до упаду. Ми один одному сказали: "Ти можеш собі уявити, що трапиться, якщо світ дізнається, про що ми говорили?". Не хочу розповідати, про що ми говоримо з Лео, але так, ми до сих пір дуже близькі! Іноді ми до сих пір цитуємо один одному репліки з "Титаніка", і нам це здається дуже смішним", - сказала вона.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Кейт Вінслет, Леонардо Ді Капріо,