Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джош Бролін показав підготовку до ролі Кейбла (ФОТО)

Джош Бролін показав підготовку до ролі Кейбла (ФОТО)

multikino.com, 26.08.2017 07:00, (прочит: 2842 раз, коментовано: 0 раз)

Актор "налякав" своїм виглядом інших


Джош Бролін виконав грандіозну фізичну роботу, щоб відповідати ролі, причому дуже налякав колегу по "Месників: Війна нескінченності" Дейва Батісту. За словами колишнього рестлера, він був шокований виглядом підкачати Броліна і пообіцяв тренуватися ще старанніше.

"Всі знають мене як великого хлопця у відмінній формі, але через Броліна навіть я відчув себе не в своїй тарілці! Клянуся, я особисто пообіцяв йому, що до листопада, коли приступлю до зйомок у "Месниках 4", я буду ще більшти. Так і сказав йому: "Я буду в ще кращій формі, тому що через тебе гівнюка я відчув себе сором'язливим!", - каже Батіста.

Актор запевняє, що навіть не відразу впізнав Броліна після виконаної ним роботи над своїм тілом: "Цього літа я тренувався в Gold's Gym в Лос-Анджелесі для іншого проекту, і він підійшов до мене, сказав "Дейв", а я мовчки дивлюся на нього . Тоді він каже: "Це Джош", а я такий "Ну ох ** ть!". Він дійсно трансформувався за ці кілька місяців. Крутий жеребець. І Джош не просто підкачався, він весь суцільно в м'язах, ні краплі жиру. У нього запале обличчя, як у будь-якої моделі. Він виглядає як абсолютно інша людина".





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джош Бролін,