Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Майкл Вільямс покинув спін-офф про Хана Соло

Майкл Вільямс покинув спін-офф про Хана Соло

multikino.com, 24.08.2017 05:00, (прочит: 853 раз, коментовано: 0 раз)

Неприємні новини зі світу кіно


Після режисерів Філа Лорда і Крістофера Міллера з спін-офф "Зоряних Воєн" про Хана Соло пішов і актор Майкл К. Вільямс. Як повідомляють Deadline, новий постановник стрічки Рон Ховард планував перезняти сцени за участю Вільямса, проте актор виявився зайнятий на зйомках іншого проекту, і тепер він буде повністю вирізаний з фільму.

"Мені дуже сподобалося те, що ми встигли зробити за попередніми режисерами. Ми створили образ приголомшливого крутого персонажа, і я пишаюся цією роллю. Але коли в проект прийшов Рон Ховард, йому знадобилося перезняти деякі сцени з моїм героєм, щоб стрічка була витримана саме в тому стилі, якій потрібен продюсерам", - говорить Вільямс. "Однак я перебуваю в Африці і вилетіти на місяць в Лондон просто не можу через свій графік. Вони не стали чекати мене, тому що тоді їм довелося б переносити дату релізу, яка до сих пір намічена на травень 2018-го".

На даний момент невідомо, чи буде персонаж Майкла (якийсь напівлюдина-напівзвір, імовірно один з антагоністів) повністю прибраний з спін-оффу, або ж на заміну Вільямсу знайдуть іншого виконавця.

Сценарій безіменного проекту, розповідає про становлення Хана Соло в якості контрабандиста, злодія і негідника, до того, як Люк Скайуокер і Обі-Ван Кенобі зустріли його в Мос Ейслі, написали Лоуренс Кездан і Джон Кездан. Сюжет стрічки зосередиться на молоді роки Хана (в проміжку, коли йому було від 18 до 24 років), а також розповість про те, як він отримав свій знаменитий «Тисячолітній Сокіл», як вперше зустрівся з Чубаккою і за яких обставин взяв собі ім'я «Хан Соло».

Прем'єра картини запланована на 24 травня 2018 року.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Хан Соло,