Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кіт Харінгтон розповів, чому не одягає шапку у серіалі

Кіт Харінгтон розповів, чому не одягає шапку у серіалі

multikino.com, 17.08.2017 05:00, (прочит: 1290 раз, коментовано: 0 раз)

А заодно й "проспойлерив" кілька важливих моментів


До закінчення сьомого сезону залишилося ще дві напружені серії і безліч таємниць, які можуть стати відомими аж через два роки. Тим часом шанувальників цікавлять більш прозаїчні запитання, як-от чому Джон Сноу і вся "королівська рать" Нічого Дозору не одягає шапок?

У короткому інтерв'ю "Нью-Йорк Таймс" актор Кіт Харінгтон відповів, що точно має відповідь на це питання, адже він, як виявилося, сам дуже дивувався, де ж шапки? 

"Я хотів шапку, коли ми знімали серії в Ісландії, про це велися довгі розмови, адже при такому холодному кліматі смішно, щоб не захистити свою голову.

Але вони мали готову відповідь вже давно: так, коли ви проводите зйомки у такому холоді, звісно, здоров'я важливе, але ще важливіше, щоб і герої, і глядачі бачили обличчя, - принаймні так мені розповіли". "Але повірте, - каже Кіт, - я хотів теплої шапки більше всього!"

Також журнал запитав Харінгтона, хто ж його серіальні батьки:

"Насправді це не було виявлено. Ми знаємо, що Ліана Старк є моєю матір'ю, хоча це значною мірою означає, ми не знаємо, хто є моїм батьком, і Джон не знає про це. Я думаю, що навіть якщо б він з'ясував, то це нічого не зміниться, адже цей хлопець, Король Ночі, сидить на хвості у Джона, тож його більше хвилює як перемогти армію мертвих, ніж зрозуміти, хто його народив. Зрештою, пригадуєте початок серіалу? Джон жити не міг, так хотів дізнатися, хто ж його батьки. Зараз все змінилося, в нього надто багато клопотів, щоб перейматися людьми, яких він ніколи не бачив". 

Також Харінгтона запитали, на якому з двох драконів він би покатався (третій, Дрогон, улюбленець Даенеріс тож навряд чи вона б дозволила Сноу вилізти на нього): "З двох? Один з них називається Вісеріон в честь її брата, а інший - Рейгар. Мені ніколи не подобався Вісеріс, так що я думаю, для мене залишать Рейгара".

Зважаючи на те, що це ім'я носив батько Джона, ймовірність того, що саме цей дракон буде призначений для Сноу, дуже висока.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Кіт Харінгтон,