Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Обережно, спойлер: розповіли деталі 8 частини

Обережно, спойлер: розповіли деталі 8 частини "Зоряних війн"

multikino.com, 14.08.2017 23:00, (прочит: 772 раз, коментовано: 0 раз)

Хто, що, коли?


Режисер картини Райан Джонсон розповів, що у фільмі "Зоряні війни - 8: Останні джедаї" розкажуть історію верховного лідера Сноука.

В "Останніх джедаях", за словами постановника, глядачі побачать головного антагоніста разом з елітними солдатами його преторіанської гвардії.

"Це не буде сторінка з Вікіпедії про Сноука. Це буде його повноцінна історія, Наприклад, в оригінальній трилогії ми нічого не знали про Імператора, крім того, що знав про нього Люк: що він - поганий хлопець, який стоїть за Вейдером. Тоді як в приквелі ми дізналися практично все про Палпатіна, тому що його прихід до влади був повноцінною історією. Ось приблизно стільки ж ми дізнаємося і про Сноука. Енді Серкіса буде в цей раз набагато більше. Адже цей хлопець - просто сама сила природи", - сказав Джонсон.

Він також розповів, що після того, як побачив сцену з фільму з Серкісом, його очі були такими ж великими, як "обідні тарілки".

Крім того, однією з ключових сцен "Останніх джедаїв" має стати зіткнення Сноука і генерала Леї Органи (Керрі Фішер). Перший буде тягнути Кайло Рена на темну сторону, а друга - на світлу.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Зоряні війни: Останні джедаї,