Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фанати

Фанати "Гри престолів" виявили неймовірну теорію з першого сезону

multikino.com, 13.08.2017 22:25, (прочит: 889 раз, коментовано: 0 раз)

До кінця сезону залишилося три серії


Бійтеся фанатів, які довго чекають свої серіали! Так, шанувальники "Гри престолів" заявили, що сюжетні лінії головних героїв були визначені ще в першому сезон Робертом Барратеоном.

У першій серії король Роберт прибуває в Вінтерфелл, де його вітає сім'я Старків в повному складі. Користувач Reddit виявив в цій сцені цікаву деталь:

"Коли Роберт вітає Старків, він торкається до Неда, Кейтлін, Робба і Рікона. Всі вони вмирають. Він називає Сансу гарненькою, і вона пізніше виявляється красивим трофеєм Джоффрі. Роберт просить Брана показати м'язи, і Бран стає калікою. Він питає у Ар'ї ім'я , і вона пізніше стає Ніким. А Джон просто стоїть за стіною Старків".

Зрозуміло, це може бути як збігом, так і божевільною теорією фанатів, які намагаються знайти символізм в будь-якій дрібниці. Але схоже на те, що сценаристи дійсно виконали величезну і копітку роботу і до слів Роберта Баратеона варто прислухатися: в одній із серій першого сезону цей персонаж також передбачив тактику атаки дотракійської армії Дейенеріс.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Гра престолів,