Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Три фільми цього літа, які варті вашої уваги

Три фільми цього літа, які варті вашої уваги

multikino.com, 13.08.2017 15:00, (прочит: 495 раз, коментовано: 0 раз)

Що ви могли пропустити в цьому сезоні?


Зазвичай літо досить-таки скромне на неймовірні голлівудські блокбастери або надихаючі фільми, так як гучні прем'єри хитрі продюсери спеціально переносять на осіннє, «Оськарниє» час. Але в цьому році саме влітку вийшли картини, які примудрилися отримати не тільки «захмарні» касові збори, але і любов критиків і фанатів, тож чому б не піти на сайт і не подивитися їх?

Диво-жінка

Напевно, мало хто вірив в успіх Патті Дженкінс і DC, коли кінокомпанія, відома своїм захоплюючим світом супергероїв оголосила про створення сольного фільму про Диво-жінку, амазонку і принцесу Діану. Але ось, підходить до середини третій місяць літа і весь цей час Галь Гадот сяє з великих екранів в Америці.

Про що піде мова? Маленька дівчинка Діана зростає на великому острові в оточенні амазонок. З самого дитинства Діана вірить, що життя в неї вдихнув Зевс і подарував її матері, і мріє, що коли-небудь вона і сама стане всесильною дівою-войовницею. Волею випадку, Діана відкриває свої сили і практично відразу рветься в величезний і неспокійний світ, де триває Друга світова війна і де саме вона, Діана, повинна знайти бога війни і зупинити цей хаос.

Темна вежа

Фільм, знятий за мотивами серії романів Стівена Кінга, отримав неоднозначні оцінки від критиків і глядачів, які знають оригінал подій, але в той же час досить високо оцінений за оригінальність подачі і захоплюючу історію.

Про що розповість фільм? 11-річний Джейк малює свої дивні і похмурі сни, в яких він бачить Темну вежу, Стрілка та жахливу Людину в чорному, яка хоче знищити світ. Оточуючі вважають хлопчика ненормальним, але одного разу він збігає і зустрічає героїв своїх снів. Разом з останнім існуючим Стрільцем Джейк повинен врятувати Темну вежу, а разом з нею і весь світ від навислої над ними загрози.

Фатальна спокуса

Важко встояти перед фільмом Софії Копполи і неймовірним зірковим складом - Ніколь Кідман, Ель Фаннінг, Кірстен Данст. Крім того, сама режисер була високо відзначена на Канському фестивалі, а це вже непогана заявка на славу, не рахуючи захоплених відгуків на стрічку.

Елітний закритий пансіонат - притулок юних дівчат з багатих сімей. Тут вони живуть, вчаться, але не мають можливості покинути стіни до певного віку. У пансіоні панують суворі правила і дисципліна, але одного разу під воротами виявляється привабливий молодий військовий, який намагається сховатися від ворогів. Опинившись в пансіоні, чоловік (Колін Фарелл) стає об'єктом жадання його мешканок і тепер він не знає, чи варто було просити тут притулку.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Диво-жінка, Темна вежа, Фатальна спокуса,