Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

У серіалі

У серіалі "Гра престолів" міг бути роман між Арьєю і Джоном Сноу

multikino.com, 11.08.2017 08:00, (прочит: 1286 раз, коментовано: 0 раз)

Фантазія Джорджа Мартіна безмежна!


Фанати "Гри престолів" бачили все і готові до всього, але новини, які недавно опублікував Vanity Fair не можуть не шокувати: так, стало відомо, що Джордж Р. Р. Мартін спочатку хотів пов'язати романтичними стосунками Арью і Джона.

 Ще в 1993 році, перед публікацією першої книги "Пісня льоду й полум'я", письменник відправив лист до видавництва HarperCollins, де описав цю сюжетну лінію. Business Insider вдалося знайти і опублікувати його: "Арья буде більш добросердною... Поки вона з жахом не усвідомлює, що закохалася в Джона, який не тільки її зведений брат, а й страж Нічного дозору, що дав обітницю безшлюбності. Їх пристрасть буде продовжувати мучити Джона і Арью протягом всієї трилогії, поки в останній книзі остаточно не відкриється секрет істинного походження Джона".

А ось іншим шанувальником Арьї повинен був стати Тіріон. "Вигнаний Тіріон поміняє сторону, зробивши знищення свого брата загальною зі Старками справою, він безпорадно закохується в Арью. Його пристрасть, на жаль, невзаємна, але від цього не менш інтенсивна, і це призведе до смертельного суперництва між Тіріона і Джоном Сноу".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Гра престолів,