Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джеймс Кемерон розповів подробиці наступних

Джеймс Кемерон розповів подробиці наступних "Аватарів"

multikino.com, 11.08.2017 07:00, (прочит: 931 раз, коментовано: 0 раз)

Нас очікує чотири частини


Джеймс Кемерон дав нове інтерв'ю виданню Empire, в якому поділився подробицями про сиквели «Аватара». Уже відомо, що головним лиходієм всіх чотирьох фільмів виступить полковник Майлз Куорітч у виконанні Стівена Ленга.

«Цікавою і досить зухвалою рисою всіх сіквелів "Аватара" є те, що в центрі уваги опиняться по суті ті ж самі персонажі. З'являться також і нові дійові особи, безліч істот і локацій. Іншими словами, я беру вже знайомих вам героїв, розміщую їх в неймовірно великі місця, де вони продовжать свою подорож. Але це не означає, що в кожному фільмі у нас будуть суцільно нові персонажі. Це ж справедливо для головного лиходія, і ось тут починається найцікавіше - ним буде той же самий мужик. Той же самий лиходій буде у всіх чотирьох частинах. Він шалено гарний й стає тільки кращим. Я запевняю, Стівен Ленг вас просто вразить», - говорить Кемерон.

Кожна нова частина «Аватара» буде самостійним твором з індивідуальним сюжетом, але в підсумку вони зв'яжуться в одну велику історію. До своїх ролей повернуться Сігурні Уівер, Сем Уортінгтон, Зої Салдана, Джоель Давид Мур і Метт Джеральд, персонажа якого, як і полковника Куорітч, творці франшизи збираються відродити з мертвих. Компанію їм складуть Кліфф Кертіс ( «Бійтеся ходячих мерців») і Уна Чаплін.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джеймс Кемерон, Аватар,