Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Німецький телеканал випадково показав не ту серію

Німецький телеканал випадково показав не ту серію "Твін Піксу"

multikino.com, 09.08.2017 23:00, (прочит: 922 раз, коментовано: 0 раз)

Ось такий-от спойлер


З цього можна посміятися тільки якщо ти не фанат серіалу, але ось для німців, що обожнюють сюрреалістичний світ Девіда Лінча минула неділя стала розчаруванням: телеканал Sky Деучланд випадково пустив в ефір 14-ту серію "Твін Пікса" замість 13-тої, таким чином зробивши величезний спойлер.

Однак, як повідомляє видання Variety, для Німеччини це не перша неприємність з цим серіалом. Так, в 1990 році під час показу другого сезону, телеканал Sat.1 за допомогою телетексту повідомив, хто ж убив Лору Палмер до того, як відповідна серія була показана на каналі RTL.

Зараз же деякі користувачі мережі жартують, що знаючи містичний і сюрреалістичний характер робіт Девіда Лінча, помилку можна і не помітити.

«Через помилку в маркуванні запланованого до трансляції файлу протягом короткого часу в потоковому сервісі Sky On Demand був доступний 14-й епізод замість 13-го. Як тільки була помічена помилка, серію прибрали», - йдеться в листі, який отримав Variety.

У прес-службі телеканалі потім уточнили, що користувачі змогли побачити 13-й епізод ввечері в понеділок.

Незважаючи на такий "витік" інформації, спойлерів в мережі, як і викладеної серії не з'явилося. Мабуть, німецькі фанати "Твін Пікса" поважають інших шанувальників і, зрозуміло, Лінча.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Твін Пікс,