Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Костюми в серіалі

Костюми в серіалі "Гра престолів" шили з ковриків IKEA

multikino.com, 09.08.2017 05:00, (прочит: 734 раз, коментовано: 0 раз)

Економія в дії


Але чи варто так дивуватися і реготати з новини, що Джон Сноу, Сем Тарлі і всі-всі-всі члени Нічного Дозору "гріли" плечі не дизайнерськими шубами а шубами, зшитими з штучних килимів Ікеї?

"Гра престолів" - один з найдорожчих проектів сучасного телебачення і вартість однієї серії коливається від 8 до 10 мільйонів доларів, і це не рахуючи тих серій, в яких були грандіозні битви (під Чорноводною, битва Бастардів, а в новому сезоні відразу кілька, в тому числі і з масовим спаленням - дракаріс, Візеріс!). Над костюмами головних героїв і тисяч статистів трудяться понад 80 дизайнерів, тому потрібні хитрість і кмітливість, щоб одягнути всю королівську і не тільки рать.

Так, Мішель Клептон вже багато разів давала інтерв'ю, розповідаючи, як під її керівництвом створюють костюми, а тепер відкрила таємницю, що Нічний Дозор ходив в шубах з Ікеї. Дивлячись на те, якими продають килимки і то, в які вироби вони перетворилися, хочеться сказати "Браво!" винахідливості і таланту костюмерів. Ми б самі не відмовилися поносити такі шуби.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Гра престолів,